Gazon decorativ
MORMINTE

Aspect natural și îngrijit

Livrare imediată din stoc

Prețuri avantajoase

Consultanță de specialitate

Echipa profesionala de montaj

Să ai grijă de un mormânt necesită timp și efort, iar locația trebuie să arate pe cât de îngrijită este posibil pentru a-i onora pe cei care nu se mai află acum printre noi. Această sarcină poate fi dificilă mai ales pentru persoanele înainte în vârsta care încă merg la cimitir să aibă grijă de mormintele celor apropiați.

Gazonul Artificial Decorativ este soluția perfectă pentru un mormânt ce nu necesită prea multă întreținere și arată îngrijit, aranjat și frumos. Gazonul artificial de calitate superioară rezistă foarte mult timp, arată natural și este extrem de ușor de montat.

Folosirea gazonului artificial decorativ pentru a acoperi morminte este o modalitate foarte bună, astfel încât acestea să arate întreținute, curate și ordonate indiferent de suprafața pe care este montat. Gazonul artificial decorativ este disponibil în trei dimensiuni ale firului de iarbă (25 mm, 30 mm, 50 mm) și se comercializează în dimensiuni de 2mx2m. Apelează 0722 112 333 și ia legătura cu unul dintre specialiștii noștrii pentru a fi consiliat în alegerea celei mai bune variante de gazon artificial decorativ, ba mai mult decât atât vei primi și instrucțiuni de montaj pentru a face acest lucru de unul singur!

Mentenanta
redusa

Rezistent la
incendiu

Aspect natural
si ingrijit

Rezistent la
Ultraviolete

De la clienții noștrii:

Taverna lu' Cotoi - Cristești
Gazon Artificial Urban 25 mm

Grădinița "Melanie Petra" - Bacău
Gazon Artificial Nicosia 30 mm

Familia Popovici - Municipiul Rădăuți
Gazon Artificial Luxury 50 mm

Piscină Privată - Municipiul Bacău
Gazon Artificial Urban 25 mm

Familia Stan - Municipiul Suceava
Gazon Artificial Urban 30 mm

Familia Dumitrescu - București
Gazon Artificial Luxury 50 mm

Transmite un mesaj și vei fi contactat în scurt timp

Echipa noastră vine în sprijinul tău cu experiență și informații de specialitate pentru a te ajuta în alegerea produsului potrivit.