Gazon decorativ
PEREȚI ÎMBRĂCAȚI

Aspect natural și îngrijit

Mentenanță redusă

Drenare
eficientă

Sigur pentru
copii

Rezistent la Ultraviolete

Gazon artificial decor folosit la îmbrăcarea pereților/acoperișurilor

Grădina verticală – un nou must have în materie de design interior&exterior. La amenajarea acesteia se pretează foarte bine gazonul artificial decorativ, deoarece pentru montarea acestuia nu ai nevoie de cunoștințe speciale de design (spre deosebire de amenajarea pereților cu plante decorative) și poți cu ușurință să dai viață oricărui spațiu.

Verdele te duce cu gândul la natură, inducând automat o stare de relaxare și calm, atât de necesare fiecăruia dintre noi. Se pot îmbrăca pereți cu gazon artificial, panouri sau se pot crea mici porțiuni/tablouri cu ajutorul acestuia, după imaginația și gustul fiecăruia. 

O grădină verticală interioară, poate fi potrivită pentru: locuințe, birouri, hoteluri și zone relax, spații comerciale, evenimente, instituții publice și oriunde există posibilitatea să fie instalată. Va însenina și înfrumuseța atmosfera din spațiile monotone și lipsite de culoare transformându-le în locuri mai primitoare. 

La exterior, gazonul artificial poate fi util pentru acoperirea gardurilor din sârmă și al acoperișurilor de bloc/hoteluri. De obicei acest spațiu nu este utilizat, dar cu ajutorul gazonului artificial și cu puțină imaginație, acoperișul unui hotel, de exemplu, poate fi transformat înt-o terasă „la înălțime„ și la propriu și la figurat.

De la clienții noștrii:

Taverna lu' Cotoi - Cristești
Gazon Artificial Urban 25 mm

Grădinița "Melanie Petra" - Bacău
Gazon Artificial Nicosia 30 mm

Familia Popovici - Municipiul Rădăuți
Gazon Artificial Luxury 50 mm

Piscină Privată - Municipiul Bacău
Gazon Artificial Urban 25 mm

Familia Stan - Municipiul Suceava
Gazon Artificial Urban 30 mm

Familia Dumitrescu - București
Gazon Artificial Luxury 50 mm

Transmite un mesaj și vei fi contactat în scurt timp

Echipa noastră vine în sprijinul tău cu experiență și informații de specialitate pentru a te ajuta în alegerea produsului potrivit.