Gazon decorativ
GRĂDINĂ

Aspect natural și îngrijit

Mentenanță redusă

Drenare
eficientă

Prietenos cu mediul

Rezistent la Ultraviolete

Gazon artificial decor folosit la amenajarea grădinilor

Decorarea grădinii cu gazon artificial este cea mai bună alegere, deoarece iarba sintetică nu necesită tăiere, fertilizare, îngrijire specială sau tratamente cu pesticide și nu este nevoie constantă de apă, resursă importantă, mai ales în timpul sezonului cald.

În aceeași categorie se încadrează și casele de vacanță unde ajungem mai rar și nu avem posibilitatea să ne ocupăm de întreținerea unui gazon natural. Pentru a menține gazonul artificial în condiții optime trebuie doar îndepărtate frunzele,
ramurile sau alte materiale ce s-au depus deasupra lui iar atunci când este necesar se efectuează o periere.

Gazonul sintetic funcționează ca tapetul din fața ușei: ajută la limitarea răspândirii murdăriei și a prafului în interiorul casei. Chiar dacă tocmai a plouat torențial, poți păși deasupra lui fără să te murdărești, deoarece gazonul artificial are un sistem drenant foarte eficient, astfel încât apa se scurge prin găurile din tapet și se usucă cu rapiditate.

Chiar dacă aveți plante sau copaci, gazonul se poate decupa cu ușurință în jurul lor și ajutându-vă de pietre decorative puteți crea peisaje de poveste.

Astfel, alegând să vă înfrumusețați grădina cu gazon artificial, vă veți putea bucura de „verde” pe tot parcursul anului, datorită rezistenței sporite al acestuia la factorii climaterici și veți avea posibilitatea să o mențineți mereu curată. Toate acestea însă, fără a pierde timp cu întreținerea gazonului și fără a cheltui bani pe cele necesare îngrijirii.

De la clienții noștrii:

Taverna lu' Cotoi - Cristești
Gazon Artificial Urban 25 mm

Grădinița "Melanie Petra" - Bacău
Gazon Artificial Nicosia 30 mm

Familia Popovici - Municipiul Rădăuți
Gazon Artificial Luxury 50 mm

Piscină Privată - Municipiul Bacău
Gazon Artificial Urban 25 mm

Familia Stan - Municipiul Suceava
Gazon Artificial Urban 30 mm

Familia Dumitrescu - București
Gazon Artificial Luxury 50 mm

Transmite un mesaj și vei fi contactat în scurt timp

Echipa noastră vine în sprijinul tău cu experiență și informații de specialitate pentru a te ajuta în alegerea produsului potrivit.