AVANTAJE

În ultimul timp, din ce în ce mai multe persoane aleg să-și înfrumusețeze spațiile cu iarbă artificială, din următoarele considerente:

1. MENTENANȚĂ REDUSĂ


Iarba sintetică nu necesită tăiere, fertilizare, îngrijire specială sau tratamente cu pesticide și nu este nevoie de apă constantă pentru irigare, mai ales în timpul sezonului cald.

Pentru a menține gazonul artificial în condiții optime trebuie doar îndepărtate frunzele, ramurile sau alte materiale ce s-au depus deasupra lui iar atunci când este necesar se efectuează o periere.

2. ESTETICĂ


O curte mereu verde, curată, fără noroi, belți, buruieni și fără porțiuni de iarbă arsă o poți avea doar apelând la gazonul artificial. Dacă alegi să achiziționezi un gazon sintetic premium, vei avea mereu curtea impecabilă. Acesta este rezistent la razele ultraviolete, deci nu se decolorează și face față vremii capricioase.

3. DURABILITATE


Odată ce gazonul artificial a fost instalat corect și se respectă măsurile minime de întreținere, el se va păstra diverși ani, de la 5 până la 10 ani, în funcție și de calitatea gazonului ales . De aceea, noi, cei de la HATTRICK SPORT recomandăm și garantăm doar pentru gazonul artificial premium, care este fabricat special să reziste cât mai mult timp la razele ultraviolete până la o temperatura de +70° C și la intemperii până la -30° C.

4. LIPSA INSECTELOR


Fiind material plastic, deci un mediu neprielnic și fără hrană pentru insecte, acestea nu ne vor mai deranja atunci când dorim să ne relaxăm pe o pătură în confortul grădinei personale.

5. CONFORT SPORIT PENTRU COPII ȘI ANIMALE DE COMPANIE


Gazonul artificial decorativ de ultimă generație este non toxic și sigur pentru copii. Alegând să folosiți iarba artificală la amenajarea spațiului de joacă pentru copilul dumneavoastră îi veți oferi un mediu de joacă curat, fără noroi, și cu un confort termic sporit.

Gazonul artificial este la fel de prietenos și cu animalele de companie.

De exemplu, câinii au obiceiul să sape în pământ pentru a se juca. Iarba artificală nu este la fel de atrăgătoare pentru ei și sunt rare acele momente când încearcă să sape, fiind, de altfel și dificil să obțină ce își doresc.

6. CURĂȚENIE


Gazonul sintetic funcționează ca tapetul din fața ușei: ajută la limitarea răspândirii murdăriei și a prafului în interiorul casei. Chiar dacă tocmai a plouat torențial, poți păși deasupra lui fără să te murdărești, deoarece gazonul artificial are un sistem drenant foarte eficient, astfel încât apa se scurge prin găurile din tapet și se usucă cu rapiditate.

7. ADAPTABILITATE


Nu toată lumea are acces la o curte însă cu siguranță toată lumea își dorește un colțișor verde unde să se relaxeze în timpul liber. Așadar, cine locuiește la bloc, își poate organiza acest refugiu pe balconul sau terasa apartamentului. Este nevoie doar de o bucată de gazon artificial, o masă cu scaune sau de ce nu, un șezlong dacă vă permite spațiul, o plantă, un felinar și de aici puteți lăsa imaginația să vă îndrume în așa fel încât să aveți un rezultat de revistă.